FIATAGRI – varaosat (New Holland)

Olemme tuoneet Italiasta Fiat-traktoreiden varaosia vuodesta 1986 lähtien. Varasto-ohjelmaamme kuuluu tarvituimmat voimansiirto-osat, kytkimet, hydraulipumput, moottorinosat jne. Varaosia tuodaan nopeasti myös asiakkaiden tarpeen mukaan, painavat osat rekalla ja kevyemmät lentorahtina. Yhteistyömme on jatkunut pitkään jo useamman ulkomaalaisen toimittajamme kanssa. Pisimpään yhteistoimintamme on jatkunut Italialaisen alkuperäisvaraosatoimittajan kanssa vuodesta 1987 lähtien. Lisäksi toimittajinamme on muita tiettyjen laatuvaraosien valmistamiseen erikoistuineita tehtaita ympäri maailmaa.

Italialaisten toimittajiemme varasto-ohjelmiin kuuluu yli 100.000 erilaista N.H. ja Fiat-Allis laatuvaraosaa. Tarvittaessa osa lähtee tehtaalta tilauspäivänä ja on asiakkaalla Suomessa seuraavana päivänä. Pidämme varastossa voimansiirto-osia, akseleita, tasauspyörästöjä jne. Ota yhteyttä ja kysy saatavuus!

Zetor ja Ursus varaosat

Olemme tuoneet Zetor ja Ursus varaosia maahan jo vuodesta 1982 lähtien. Toimittajina on ollut suuri joukko Puolalaisia, Tsekkiläisiä ja Slovakialaisia alkuperäisvaraosa-valmistajia ja kauppiaita. Zetor ja Ursus traktorien maahantuonti on hiipunut viime vuosina, mutta käyttökelpoista kalustoa on kuitenkin vielä runsaasti liikenteessä. Meillä on yhä suuri Zetor – Ursus varaosavarasto. Varasto-ohjelmassamme on Zetor UR 1, UR 2, UR 3, UR 4 ja Ursus traktoreihin mm. moottorin osia, kytkinosia, voimansiirto-osia, hydrauliikkapumppuja, sähköosia ja suodattimia jne.

Täydennämme osavalikoimaa säännöllisesti Tsekkiläisiltä alkuperäisosatoimittajilta.

Myös kaikkea ZETOR varaosaa on mahdollista tilata pikapaketteina nopeasti ja edullisesti Tsekeistä.

Zetor varaosia

VV-KONE KY

VV-KONE KY on jo miehen ikään päässyt perheyritys. Se on toiminut yhtäjaksoisesti vuodesta 1969. Yrityksen toiminnassa on ollut mukana kolme sukupolvea. Tällä hetkellä yritystä vetää kolmas sukupolvi. Tämän lisäksi neljäs sukupolvi pyörii jo hommassa mukana, tosin lähinnä vain auttamassa tietoteknisissä asioissa sekä muuten tarvittaessa.

Ensimmäiset 13 vuotta VV-KONE KY palveli traktoripiirimyyjänä ja konekauppiaana. Vuodesta 1982 lähtien on harjoitettu omaa varaosatuontia. Vuosien varrella toimittajia on ollut useita kymmeniä eri puolilla Eurooppaa. Joidenkin toimittajien kanssa yhteistoiminta on jatkunut jo yli 30 vuotta.

Rajatun tuotevalikoiman ja myynnin luonteen (enimmältä osin tukkumyyntiä) takia olemme tulleet toimeen pienellä väkimäärällä. Itsemme lisäksi palveluksessamme on 1-2 vierasta työntekijää.

Myymälämme palvelee teitä osoitteessa Vilusen puistokatu 21, 33710 Tampere. Olemme auki arkisin pääsääntöisesti klo: 08-16. Varmistattehan paikallaolomme kuitenkin ennen saapumistanne numerosta 

03 3634008 tai +358400625373