Tervetuloa VV-KONE KY:n verkkokauppaan!

Verkkokauppamme toimii toistaiseksi tuotekatalogina. Selaa tuotekatalogia ja lisää valitsemasi tuotteet kyselylomakkeeseen. Vastaamme kyselylomakkeeseesi mahdollisimman pian. 95% tuotekatalogissa olevista tuotteista löytyy varastostamme ja pystymme lähettämään tuotteenne 1-2 arkipäivän kuluessa. Valitse tuotekatalogi alta ja selaa! Lisätietoja tuotekatalogin toiminnasta sekä ehdoista löydät täältä.

Zetor ja Ursus varaosat

Olemme tuoneet Zetor ja Ursus varaosia maahan jo vuodesta 1982 lähtien. Toimittajina on ollut suuri joukko Puolalaisia, Tsekkiläisiä ja Slovakialaisia alkuperäisvaraosa-valmistajia ja kauppiaita. Zetor ja Ursus traktorien maahantuonti on hiipunut viime vuosina, mutta käyttökelpoista kalustoa on kuitenkin vielä runsaasti liikenteessä. Meillä on yhä suuri Zetor – Ursus varaosavarasto. Varasto-ohjelmassamme on Zetor UR 1, UR 2, UR 3, UR 4 ja Ursus traktoreihin mm. moottorin osia, kytkinosia, voimansiirto-osia, hydrauliikkapumppuja, sähköosia ja suodattimia jne.

Täydennämme osavalikoimaa säännöllisesti Tsekkiläisiltä alkuperäisosatoimittajilta.

Myös kaikkea ZETOR varaosaa pikapaketteina nopeasti ja edullisesti Tsekeistä.

CNH traktorin suodattimet
Katso tämänhetkiset CNH -suodatintarjouksemmme täältä.

Myymälämme palvelee teitä osoitteessa Vilusen puistokatu 21, 33710 Tampere. Olemme auki arkisin pääsääntöisesti klo: 08-16. Varmistattehan paikallaolomme kuitenkin ennen saapumistanne numerosta 

03 3634008 tai +358400625373

FIATAGRI – varaosat (New Holland)

Olemme tuoneet Italiasta Fiat-traktoreiden varaosia vuodesta 1986 lähtien. Varasto-ohjelmaamme kuuluu tarvituimmat voimansiirto-osat, kytkimet, hydraulipumput, moottorinosat jne. Varaosia tuodaan nopeasti myös asiakkaiden tarpeen mukaan, painavat osat rekalla ja kevyemmät lentorahtina. 

Tässä hiljattain verkkokatalogiin lisättyjä tuotteita: